Houten jaloezieen om binnen met buiten te verbinden!

Houten jaloezieen om binnen met buiten te verbinden!

De botanische en bohemian woontrends zijn echt hot and happening op het moment. Natuurlijke materialen zijn ontzettend populair in het interieur. Denk eens aan rotan, hout, bamboe, wol, katoen, linnen.. We kunnen nog wel even doorgaan, maar het lijkt ons zo wel duidelijk. Wil jij je huis en tuin laten aansluiten op elkaar? Dan hebben wij de oplossing om van twee verschillende ruimtes een mooie, overvloeiende ruimte te maken: houten jaloezieen op maat

 

Een natuurlijke look

Houten jaloezieen, specifiek horizontale lamellen met een mooie houtnerf, geven je woning direct een luxe en natuurlijke uitstraling. De natuurlijke look zorgt ervoor dat je binnen echt met buiten kunt samenvoegen. Het hout past ook nog eens perfect bij je accessoires en je kunt zelf de kleur uitkiezen, zodat het aansluit op je interieur en exterieur. Daarnaast zorgen de horizontale lamellen ook voor een prachtige lichtinval in huis die je zelf kunt filteren. Wat wil je nog meer?! 

 

Kleur bekennen: zo kies je de juiste kleur lamellen

Het fijne aan houten jaloezieen is dat deze in zoveel verschillende kleuren beschikbaar is. De meeste horizontale jaloezieen worden gemaakt van Lindehout. Dit type hout is erg makkelijk te bewerken, juist doordat er geen houtnerf in te zien is. Daardoor kan de houten lamel in vrijwel elke denkbare kleur gelakt worden. Taupe, wit, zwart, bruin.. 

 

Voor een iets natuurlijkere finish kun je kiezen voor bamboe jaloezieen of jaloezieen van Abachi hout. Hier is de welbekende houtnerf goed te zien. Dat geeft je woning direct een stoere, natuurlijke touch. En het fijne: de horizontale lamellen van bamboe jaloezieen zijn een stuk dunner dan die van de standaard jaloezieen. Hierdoor zijn deze type jaloezieen perfect voor als je een kleine ruimte hebt om te monteren. Ook voor kiepkantelramen of montage boven een deur is een bamboe jaloezie perfect. Als je de lamellen helemaal naar boven haalt, heb je slechts een kleine pakkethoogte (hoogte van de bovenbak + de lamellen in opgetrokken toestand).

 

Omdat houten jaloezieen altijd iets anders ogen in het echt dan dat ze op je beeldscherm ogen, raden we je wel altijd aan om gratis kleurstalen te bestellen voordat je je nieuwe raamdecoratie gaat aanschaffen. Met deze stalen kun je zelf bepalen welke kleur het beste past bij je inrichting. Wel zo fijn! Voorkomt ook weer een teleurstelling! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *