Heb je een stenen trap? Zo maak je hem onderhoudsvrij!

Heb je een stenen trap? Zo maak je hem onderhoudsvrij!

Een stenen trap is een verrijking voor je huis. Hij geeft een stoere en robuuste uitstraling, maar kan tegelijkertijd ook elegant zijn. Het is dan ook niet gek dat de betonlook trap nu helemaal in is. Helaas is een stenen trap ook onderhevig aan slijtage. Er is veel onderhoud nodig om de levensduur zo lang mogelijk te maken. Maar als de slijtage te erg opvalt, is er geen weg meer terug. Dan moet er toch echt aan vervanging worden gedacht.

 

We begrijpen dat dit voor jou een drempel is om nogmaals te kiezen voor een trap van steen. Gelukkig hebben wij dé oplossing! Door te kiezen voor traprenovatie, krijgt je trap een volledig nieuw uiterlijk en maak je hem ook nog eens zo goed als onderhoudsvrij. Wil je wel dat stenen karakter behouden, maar niet steeds bezig zijn met het onderhoud ervan? Dan kun je kiezen voor mooie betonlook overzettreden in jouw gewenste design. Nog meer over de vraag hoe je jouw stenen trap onderhoudsvrij maakt, lees je in dit artikel.

 

Werk op maat

Het renoveren van een trap is in feite een vrij simpele truc. De traptreden worden opgemeten, waarna er voor elke trede een overzettrede op maat wordt gemaakt. Die worden over de bestaande treden heen gezet, waardoor je trap een hele nieuwe look krijgt. Hierbij is het belangrijk om te kiezen voor een expert in traprenovatie. Het renoveren van een trap vraagt om maatwerk en daarbij mogen geen fouten worden gemaakt. Een expert weet dat natuurlijk als de beste. Bovendien beschikt hij over de juiste kennis en gereedschappen om van jouw nieuwe trap een succes te maken. Het fijne is dat je van begin tot eind wordt meegenomen in het proces. De adviseurs komen bij je thuis langs om al jouw wensen te bespreken. De trap wordt ook direct opgemeten, zodat er een offerte op maat kan worden gemaakt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

 

Kies voor traprenovatie

Wanneer je je trap laat renoveren, dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Allereerst zul je blij verrast zijn, wanneer je het kostenplaatje vergelijkt met dat van een nieuwe trap. Daarnaast gaat je nieuwe trap jaren mee, want de treden zijn slijtvast. Zelfs krassen krijgen geen kans! Verder maak je je trap met traprenovatie ook veiliger. De treden hebben een hoge anti-slipwaarde, waardoor uitglijden verleden tijd is. Het onderhouden van de trap is ook een fluitje van een cent. Door regelmatig een stofzuiger en een vochtige doek over de trap te halen, blijft hij mooi en wordt de kwaliteit behouden. Ben jij op zoek naar een traprenovatie in Limburg? Zoek dan een lokale expert uit. Dat is handig, omdat je op die manier extra snel je nieuwe trap hebt. Ook wordt de communicatie makkelijker vanwege de geringe afstand. Zo ben je gegarandeerd tevreden met je nieuwe betonlook trap.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.