Geef je huid een boost tijdens het najaar

Geef je huid een boost tijdens het najaar

Merk jij ook dat de conditie van je huid achteruitgaat naarmate je langer binnen zit? Door verspreiding van COVID-19 wordt ons geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te blijven. De een heeft hierdoor sneller last van puistjes, de ander heeft last van een droge huid en rimpels. Ook de koudere temperatuur draagt niet bij aan een verbetering van de huidconditie. Wij hebben hieronder een aantal tips wat je ertegen kan doen.

Het weer tijdens de herfst heeft sowieso effect op je huid, het is heel droog buiten. Ook de verwarming in je huis kan zorgen voor een droge lucht, waardoor je huid droger wordt. Als je te weinig buitenkomt mist je huid Vitaminen D. Loop per dag een half uurtje en ga alleen. Als je liever met iemand gaat wandelen, houd dan wel anderhalve meter afstand.

Om je huid een handje te helpen kan je 1 keer per week een gezichtsmasker gebruiken. Little Wonderland heeft een ruim assortiment aan gezichtsmaskers. Van speciale Halloween gezichtsmaskers tot fruitige smoothie gezichtsmaskers. Voor een droge huid kan je het beste voor een van de sheet masker gaan. Dit soort maskers hebben de vorm van een gezicht en laten het serum diep doordringen in je huid. De sheet maskers zijn voedend en hydraterend. Little wonderland heeft ook veel variaties in sheets maskers. Ze hebben maskers die je kort in je huid moet laten trekken, maar ook maskers die je op kan doen tijdens het slapen. Zo word jij ’s ochtends wakker met een stralende uit.  Little Wonderland heeft ook vegan maskers die geen dierlijke producten bevatten en niet getest zijn op dieren.

Naast een voedend masker blijft het ook belangrijk dat je je huid van binnen goed hydrateert. Drink genoeg water en thee, en laat de alcohol en koffie even staan. Daarnaast kan je ook extra vitamine supplementen nemen, voor extra vitaminen D bijvoorbeeld.

Kijk op littlewonderland.nl voor de beste en fijnste gezichtsmaskers en laat je inspireren.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.