Een plastic tafelkleed heeft tal van voordelen

Een plastic tafelkleed heeft tal van voordelen

Heb je een hekel aan schoonmaken, wassen, strijken en huishoudtaken in het algemeen? Met kinderen in huis stapelen deze taken zich alleen maar op. Laat jouw kinderen vrij spelen zonder dat je jezelf hoeft druk te maken. Kies daarom voor een plastic tafelkleed welk makkelijk is af te wassen. Op die manier bespaart u ten eerste uzelf veel werk uit bij de was maar kunnen de kinderen ook vrij spelen. Het tafelkleed kan beklad worden zonder dat je jezelf zorgen moet maken voor iets. De tafelkleden zijn van goede kwaliteit en ze zijn ervoor gemaakt om snel proper te krijgen. Plastic tafelkleden zijn er in alle soorten en maten, je bent ook vrij in het motief van het tafelkleed want er zijn enorm veel keuzes.

Het perfecte tafelkleed

Plastic tafelkleden heb je in verschillende kleuren en motieven. Je hebt tafellakens in verschillende kleuren, je hebt ook tafelkleden met bloemen of andere tekeningen erop. Je kan zelfs tafelkleden bestellen met een fotoprint erop. Omdat plastic tafelkleden goedkoper zijn dan textielstoffen, is het leuk om voor elke gelegenheid een verschillend tafelkleed te kopen. Zo heb je speciale tafelkleden voor Pasen of Kerstmis, maar ook voor een verjaardag of voor algemeen gebruik. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, met of zonder motief.

Tafelkleden in alle soorten en maten

Plastic tafelkleden zijn er in alle soorten en maten. Plastic tafelkleden zijn er in verschillende vormen, zo zijn er ook rond, vierkantige en rechthoekige tafels. Maar ook zijn er verschillende prints zoals bloemen, dieren, kant enzovoort. Daarnaast heb je ook doorschijnende tafelkleden en tafelkleden met een fotoprint op. Een leuke cadeautip die laatste! Je hebt ook verschillende afmetingen, merken en materialen van tafelkleden. Zo zijn er tafelkleden in bijvoorbeeld PVC, vinyl en geweven polyester/katoen met teflon coating. Tafelkleden in PVC zijn er enkel in PVC maar ook in combinatie met een dun laagje draadjestextiel, non-woven vliesrug of met een print. Gemiddeld varieert de prijs tussen de €5 en de €20. Wat heel wat lager ligt in vergelijking met een stoffen tafelkleed. Buiten dat het makkelijk afwasbaar is, is het ook heel wat goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *