Een open haard is echt wat voor jou!

Een open haard is echt wat voor jou!

Zie je het al voor je om lekker in de herfst wanneer de temperatuur gaat dalen en je huis steeds kouder wordt samen met je geliefden, kinderen, vrienden te vertoeven bij de openhaard? Dan is een open haard echt iets voor jou! Je zou denken dat het een hele klus is om een openhaard in huis te krijgen, maar dat valt reuze mee. In dit artikel geven wij je een paar tips waarom deze openhaard echt wat voor jou is!

Een open haard verandert de sfeer in je huis

Op het moment dat je een openhaard samen met het meubel die je hebt gekocht van een meubelmaker in Breda zal de gehele sfeer in je huis veranderen. De meeste nostalgische gevoelens zullen opbloeien en daarbij zullen de feestdagen ook door je gedachten springen. Meer sfeer als dat kan niet. Allereerst is de open haard heerlijk voor jezelf, zie het maar voor je als je alleen thuis bent op een donkere en grauwe dag en daarbij zal de open haard je hele dag opvrolijkt door de heerlijke warmte. Je gaat lekker bij de open haard zitten met een kop thee, warme chocolademelk en misschien wat popcorn om een film te kijken, heerlijk! Daarbij kan het je woonkamer ook sfeervoller maken zoals gezegd met een mooie open haard meubel en misschien een boomstamtafel zal je woonkamer een natuurlijk gevoel krijgen.

Vanuit huis werken wordt een stuk leuker

In de corona crisis heb je gemerkt dat thuiswerken na een langere tijd iets wat saai kan worden. Het is namelijk niet zo gezellig de hele dag thuis en niet het huis uit. Je mist de gezelligheid van collega’s om je heen en het veranderen van je omgeving. Het klinkt misschien vergezocht, maar een open haard zal deze dagen een stuk op kan leuken. Een kleine pauze houden voor de openhaard met een bakje koffie zal je een kleine energieboost geven.

Het bespaart energie

Een open haard is natuurlijk goed voor de sfeer, daarbij is het ook een warmtebron die de temperatuur net zoals de sfeer verbeterd. Wanneer je een open haard aanschaft zal je merken dat je huis snel opwarmt door alleen het gebruik van wat houtblokken en vuur. Het bespaart je dus een hoop energie. De open haard is misschien een redelijke investering, maar de kosten worden er op deze manier gemakkelijk uitgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *