Drie winter-woonstijlen

Drie winter-woonstijlen

Met de winter voor de deur is het tijd om het interieur eens flink onder handen te nemen. Winter is de tijd van meer binnen zijn, van gezellig samen zijn, en daar moet jouw interieur natuurlijk helemaal klaar voor zijn. We zetten drie woonstijlen voor je op een rijtje die helemaal bij de winterse sferen passen.

Scandinavisch

Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door een minimalistische inrichting, natuurlijke materialen en veel natuurlijke lichtinval. Strakke meubelen, weinig accessoires, transparante raamdecoratie, dat zijn de elementen die een Scandinavisch interieur typeren. Het is een rustige woonstijl die een mooi tegenwicht biedt voor de vaak drukke feestdagen en tegelijk goed overvloeit in de verstilde witte wereld van een winterse dag met veel sneeuw.

Bohemian

Houd je van gezellig? In een bohemian interieur zie je de invloeden terug van culturen over de hele wereld. Typische elementen zijn gezellige kussentjes op de bank, de stoelen en het bed, gekleurde gordijnen, kleurrijke meubelbekleding, souvenirs van over de hele wereld en een Oosters tapijt op de vloer. In dit interieur past een gezellig versierde kerstboom en verschillende kerstdecoraties zonder dat ze te veel opvallen.

Shabby chic

Dit interieur bestaat uit een combinatie tussen oud en nieuw. De combinatie van spiegels met een brocante lijst, een gebeitste houten tafel en een strakke bank is daar een goed voorbeeld van. In dit interieur kun je verschillende andere stijlen kwijt, zoals elementen uit de Romantiek, klassieke meubelen en natuurlijk kerstspulletjes. Een kerstboom met klassieke versieringen zoals gouden ballen en zilveren engelenhaar past het beste in dit interieur.

Werk je met een bepaald budget en zoek je naar gordijnen die helemaal binnen jouw woonstijl passen? Dan loont het altijd de moeite eens te kijken naar een gordijnen aanbieding. Ook bij gordijnen in de aanbieding heb je een ruime keus. Misschien zie je wel die leuke, luxere gordijnen die jij je niet had kunnen veroorloven als ze niet in de aanbieding waren geweest!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.