De perfecte houten schuur

De perfecte houten schuur

Een nieuwe houten schuur laten bouwen ingewikkeld? Dat valt best mee. Zeker wanneer je kiest voor een houten schuur. Hout bewijst zich al eeuwenlang als één van de meest flexibele en degelijke bouwmaterialen. De bossen van Noord- en West-Europa staan bekend om het leveren van prachtig hout met een sterke kwaliteit. 

Of het nu gaat om robuust en landelijk of juist om superstrak en hypermodern: hout past zich feilloos aan. Het materiaal is geschikt voor de meest uiteenlopende bouwstijlen. Voeg daar een isolatiewaarde bij die hoger ligt dan die van bijvoorbeeld baksteen en je hebt het perfecte materiaal voor je nieuwe schuur gevonden. 

Houten schuren in alle soorten en maten bij Van Roekel Bouw & Houtbouw

Verdiep je eens in het aanbod van houten schuren bij Van Roekel Bouw & Houtbouw en sta versteld van alle mogelijkheden. Een houten constructie is zeker net zo sterk en duurzaam als één van steen. De minimale levensduur van zowel hout als steen is volgens wetenschappelijk onderzoek 75 jaar. En dat geldt voor elk goed onderhouden houten bouwwerk. 

Van hout maak je op een eenvoudige manier allerlei verschillende constructies. Niet alleen schuren, maar ook een berging, een garage, een carport of juist die knusse veranda om te genieten van heerlijk lange zomeravonden in de tuin. 

Houtbouw is snel, schoon, flexibel, kostenbesparend en ook nog eens veel beter voor het milieu dan bijvoorbeeld steen, beton en kunststof. Waarom? Omdat hout komt van bomen. Er zijn dus minimale grondstoffen nodig voor de productie ervan, en zeker geen chemische grondstoffen. De bomen die Van Roekel Bouw & Houtbouw gebruikt voor houten schuren groeien uitsluitend in goed beheerde bossen waarvoor strenge wettelijke kwaliteitseisen gelden. 

Kortom: eerlijke houtbouw voor een eerlijke prijs. Laat jij ook je houten schuur bouwen met hout dat uit milieubewuste bossen komt? Dan ben je goed bezig voor het milieu. En goed bezig voor jezelf. Wie wil dat niet?

Houtbouw straalt kwaliteit en klasse uit

Het mag ook best eens gezegd worden: een houten schuur, veranda of carport straalt klasse uit. Zeker wanneer het om een goed gebouwde constructie gaat. Hout is sterk en straalt warmte uit. En als je het netjes bijhoudt, dan blijft dat jarenlang zo. Ben je bang dat je veel meer werk hebt aan het onderhouden van een houten schuur dan aan eenzelfde schuur van steen? Dan is die angst onnodig. 

Houten schuren van Van Roekel Bouw & Houtbouw zijn prefab schuren. Wat heeft dat te maken met het onderhoud van de schuur? In de werkplaats krijgt elk onderdeel een speciale duurzaamheidsbehandeling. Rondom geïmpregneerd en behandeld hout gaat lang mee zonder dat je er zelf ook maar iets aan hoeft te doen. Dus, denk je na over een nieuwe schuur en zoek je klasse en kwaliteit? Kies dan zeker voor een houten schuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *