De mooiste bedels op betaalbarekralen.nl

De mooiste bedels op betaalbarekralen.nl

Zoals jullie weten is betaalbarekralen.nl mijn favoriete webshop om inspiratie op te doen voor allerlei mooie bedels. Deze online kralen groothandel heeft namelijk een immens groot en een prachtig assortiment aan bedels. Dit zijn bedels zijn van RVS of van Designer Quality metalenHet bestaat veelal uit religieuze bedels, kwastjes, veertjes en pompom bedels. Kortom, genoeg mooie kralen en bedels om oogverblindende sierraden van te maken. Hieronder staan de bedels beschreven waarover ik mij het meest heb verbaasd toen ik hun website afspeurde.  

Bedels met bloemetjes  

Deze bedels zijn echt superschattig. Binnenin de bedels zitten namelijk gedroogde bloemetjes en schelpjes. Deze unieke resin bedels zijn een echte musthave voor een sieraden collectie. De bedels beschikken over diverse soorten echte bloemetjes en schelpjes in allerlei leuke kleurtjes. De 12 mm bedel is perfect om te verwerken in een paar mooie oorbellen. Ook kun je de bedels met gedroogde bloemetjes en schelpjes perfect gebruiker als sleutelhanger.  

Bohemian bedels  

Een geweldige Bohemian hanger is wat mij betreft heuse aanwinst voor de collectie. Deze bedels zijn erg veelzijdig en komen in veel hippe vormen. Je kunt bijvoorbeeld een hanger in een ketting verwerken en hier nog leuke kraaltjes aan hangen. Maar met deze hangers kun je ook de mooiste oorbellen maken, of ze gebruiken als bedel voor spectaculaire armbandjes. Met deze hippe Bohemian bedels straal je namelijk uit dat je een aardig en liefdevol persoon bent die van het leven en de natuur geniet. Er is veel diversiteit in de collectie. Zo zijn Bohemian hangers te verkrijgen in vormen zoals een druppel, een ruit en zelfs allerlei geografische vormen. Daarnaast zijn er talloze dieren zoals een uil, olifant of een kraanvogelEn als laatste zijn er natuurlijk de iconische Bohemian symbolen zoals het hamsa handje en het peace teken.  

Veertjes  

De kleurrijke veertjes zijn trendy, origineel en eindeloos te combineren. De vele kleuren en patronen maken ieder sieraad bijzonder en fleurig. De veertjes hebben een metalen oogje zodat de bedel gemakkelijk aan een armbandje om ketting kan bevestigen. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.