De leukste tuinaccessoires!

De leukste tuinaccessoires!

Een goede tuin set of bank in de tuin is natuurlijk essentieel. Ook een schaduwplek in de vorm van een overkapping, parasol of pergola is ook een cruciaal onderdeel voor de meeste tuinen. Maar meestal koop je deze een keer en kun je er daarna weer een lang tijd mee voort. Daarna valt er niet meer veel te variëren in deze grote tuinmeubelen. Daarom is het leuk om te spelen met accessoires. Hiermee kun je elk seizoen je tuin weer een beetje vernieuwen.

Plantenbakken

In een tuin horen planten. Deze kun je simpelweg in de grond zetten of in een border plaatsen. Maar nog leuker is om hier bijzondere planten potten aan toe te voegen. Deze kun je nog eens verplaatsen of vervangen. Ook komen ze in alle vormen en kleuren die je kunt bedenken, waardoor je ze perfect kan aanpassen aan elke stijl. Een erg leuk exemplaar is de Sling hangplantenbak van Bubalou. Het leukste effect krijg je namelijk door verschillende groottes en hoogtes van planten en plantenbakken te gebruiken. Door een hangplantenbak op te hangen, voeg je een hele nieuwe diepte toe aan je tuin interieur. Bubalou heeft nog veel meer leuke plantenbakken in het assortiment. Ook de flower plantenbak is een aanrader voor elke tuin.

Kussens en kussentjes

Zoals eerder benoemd heb je waarschijnlijk wel al een tuin set of een bank in de tuin. Deze vervang je niet zomaar, maar wat je wel makkelijk kunt vervangen zijn je kussens. Als je dus stiekem bent uitgekeken op je tuinmeubilair, maar deze nog niet wel wil doen, kun je ook alleen de kussens eens verwisselen. Van stoelkussens tot decoratieve kussentjes op de bank. Met deze zachte items heb je jouw oude tuinmeubels zo weer opgefleurd.

Kaarsen en lantaarns

Licht mag niet onderschat worden. De lichtbron in een ruimte is alles bepalend voor de sfeer die er hangt. Met kaarsen en lantaarns creëer je een knusse en gezellige sfeer in de tuin. De kaarsen geven licht, warmte en staan ook gewoon erg leuk op tafel. Of plaats een paar fakkels langs het gras.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.