De juiste handgreep voor jouw keuken

De juiste handgreep voor jouw keuken

De grepen van jouw keukenkastjes bepalen de sfeer en de uitstraling die jouw keuken uitdrukken. Dit zal je zeker merken als je van plan bent je keuken te renoveren: je nieuwe keuken zal er heel anders uit zien, zodra je oude handgrepen worden vervangen met een nieuwe, moderne variant. Het is dus heel simpel om de layout van jouw keuken gelijk anders eruit te laten zien door alleen een kleine detail te veranderen! Dat is de kracht van mooie handgrepen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar zetten de puntjes op de i van de eetruimte.

Hoewel de meeste mensen nu meer gaan voor greeploze kastjes, handgrepen kunnen ervoor zorgen dat je keuken een speelse uitstraling vertonen in plaats van een saaie ‘blokken’ keuken. Hoe vind je de juiste handgreep keuken? Dit blog vertelt jou het antwoord hierop.

Zo vind je de juiste handgrepen: waarom en hoe

Soms is er geen specifieke reden voor waarom je op zoek bent naar (nieuwe) handgrepen, maar weet wel dat er in bepaalde gevallen het belangrijk is om je huidige handgrepen te vervangen. Dit is bijvoorbeeld in het geval dat je huidige zijn beschadigd of ze zijn niet meer soepel in omgang. Daarnaast is het ook verstandig dat als je keukengrepen loslaten van jouw keukenlades, dan moet je ze echt vervangen. Wacht er ook niet te lang mee, want dan zit je zelf met een vervelend probleem dat snel opgelost kan worden.

Om de juiste handgrepen te vinden, meet eerst op welke maat handgreep je nodig hebt. Er zijn een aantal standaardformaten (zoals handgrepen van 32 mm of handgrepen 160 mm) , dus om eentje te vinden die perfect past is het dus verstandig om goed te meten. Het wordt geadviseerd om de afstand tussen de twee boorgaten te meeten. Lukt het niet of wil je ervan verzekerd zijn dat je het op de juiste manier doet? Vraag meer informatie aan een specialist.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.