De donkere lange winterdagen

De donkere lange winterdagen

De kortste dag van het jaar die hebben we gelukkig al gehad maar toch blijft het ’s morgens lang donker en is het ’s avonds vroeg licht. We gaan al sneller op de bank zitten en vaak lijdt ons humeur er ook onder. Breng daarom zelf licht en gezelligheid in huis. U hoeft niet een extra spot of sfeerverlichting te kopen maar leuke raamdecoratie kan dit probleem ook al verhelpen. Zeker met de raamdecoratie van Ilumio.nl haal je meteen de warmte in huis.

Inspiratie nodig?

Zit u ook met de vraag in uw hoofd, hoe u best uw ramen kan stylen? Bij vtwonen kan u heel wat leuke ideeën terugvinden. Daarnaast zijn er in de winkels experts met kennis van zaken die u met veel plezier kunnen verder helpen. U kan alvast een kijkje nemen op de website om de verschillende soorten van raamdecoratie terug te vinden. Zo heb je duo en gewone rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen en normale gordijnen. Verder kan u uw keuze nog uitbreiden door te kiezen voor het aantal licht dat kan doorgelaten worden en voor welk raamtype u het zal gebruiken.

Jaloezieën

Soortgelijk aan de plisségordijnen zijn er ook de jaloezieën. Een jaloezie wordt vaak gebruikt in interieurs vanwege de veelzijdigheid en de tijdloze en sfeervolle uitstraling. Het is erg handig dat je zelf kan bepalen hoeveel licht er kan doorgelaten worden. Hiernaast kan je ook de invalshoek van het licht bepalen door de lamellen te kantelen. Leuk aan jaloezieën is dat je ze in drie verschillenden soorten materialen hebt. Een klassieker voor in je interieur zijn de aluminium jaloezieën, deze zorgen voor een strakke uitstraling in de ruimte. De houten jaloezieën brengen dan weer een natuurlijke en warme sfeer in huis. Eerder op zoek naar een voordelige oplossing? Kies dan voor de PVC jaloezieen!

Gordijnen

Binnen de gordijnen is er een uitgebreid assortiment aan verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen en vitrages. Vitrages worden ook wel glasgordijnen of doorzichtig gordijnen genoemd. Het grote voordeel van vitrages is dat het zonlicht wordt gefilterd en je binnen privacy hebt. Door vitrages kan je van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *