De bekendste landen om naar te verhuizen voor 65+ers

De bekendste landen om naar te verhuizen voor 65+ers

De meeste mensen denken er wel eens over, de winter spenderen in een land met een hogere temperatuur of misschien wel volledig weg te trekken naar deze landen toe. De meeste mensen kiezen vaak voor het zuiden van Europa doordat in deze landen vaak de huizen een stuk goedkoper zijn en er veel meer zon te zien en voelen is in deze landen t.o.v. Nederland. Maar wat zijn nou de bekendste landen om naar te emigreren? In dit artikel geven wij u een overzicht van de 4 bekendste landen

Spanje

Het bekendste land om een huis te kopen blijft Spanje. Hoe komt dit? In Spanje staat het leven een beetje meer stil, de manier van leven is een stuk rustiger t.o.v. Nederland daarbij is het klimaat heerlijk warm en is Spanje redelijk dichtbij Nederland wat de meeste ouderen toch fijn vinden. De meeste populaire steden liggen voornamelijk aan de Costa Blanca, steden zoals: Benidorm en Calpe zijn heel populair onder de senioren. Voor de mensen die nog liever in het ietsjes drukke gedeelte willen wonen verhuizen vaak naar de Costa del Sol.

Frankrijk

De nummer 2 waar de meeste senioren naar toe gaan is Frankrijk en dit heeft een paar redenen. De grootste reden voor het kopen van een huis in Frankrijk is dat de belastingdruk erg laag ligt in het land en een huis kopen ook beter te doen is qua prijs. De meeste mensen die er voor kiezen naar Frankrijk te gaan hebben wat met de Franse cultuur  + spreken al goed de Franse taal. Het populairste deel voor de ouderen is het zuiden van Frankrijk door het klimaat en omdat het dichtbij Italië en Spanje ligt.

Thailand

Het mag dan een stuk verder van Nederland liggen, maar het is nog steeds super populaire voor de 65+ers. Waarom? Als u naar Thailand kijkt zijn de eerste dingen die u opvallen dat het een schitterende cultuur heeft en dat het op alles relatief goedkoop is. Er is in Thailand een hele hoop natuur waarvan genoten kan worden en daarbij rust en heerlijk eten. De Thaise mensen zijn super vriendelijk en zullen u ook welkom heten in hun land. Het is wel een stuk tropisch klimaat dan Zuid-Frankrijk dat is wel iets om goed in de gaten te houden.

Bali

Het laatste land dat we in dit artikel zullen aankaarten is Bali. Bali is een steeds populairder land geworden voor ouderen om de winter over te brengen. Bali is een schitterend eiland waar met weinig geld van alles gedaan kan worden en er van het land genoten kan worden. Er zit eigenlijk maar 1 nadeel aan het land, het ligt redelijk ver van Nederland. Het is ook het enigste nadeel wat u goed zal moeten overwegen als u erover denkt te emigreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *