Daarom dakisolatie!

Daarom dakisolatie!

Bespaar tot € 650,- euro per jaar

Is uw dak niet geïsoleerd dan is dit een grote energieverspiller bij u thuis! Wanneer het dak van uw woning goed is geïsoleerd, bespaart u iedere jaar honderden euro’s. Reduceer uw stookkosten en verhoog het wooncomfort bij u thuis. Bij een huis van gemiddelde grootte kunt u via dakisolatie tot wel € 650,- euro per jaar besparen. Bij een onverwarmde zolder is dit minder. Toch kunt u ook hiermee tot € 400- euro per jaar aan stookkosten besparen.

 

Wat wilt u weten over dakisolatie?

Wilt u meer weten over onze methode mbt dakisolatie of dakIsolatiemateriaal?

Neem vrijblijvend contact met ons op en een van onze adviseurs komt bij u langs voor een gratis isolatie-advies inclusief een offerte. Dakisolatie is het meest efficiënt door het toe te passen aan de binnenzijde van het dak. Onze adviseur kan u hierover alles uitleggen en levert daarbij ook een begroting. Dit alles zonder kosten en vrijblijvend.

 

Dakisolatie via de binnenzijde van uw dak

Voor dakisolatie via de binnenzijde gebruikt ISOenergy Supafil Timber Frame 

ISOenergy adviseert altijd om isolatie via de binnenzijde plaats te laten vinden. Isolatie via de buitenzijde is vaak enorm arbeidsintensief en kostenverhogend waardoor de terugverdientijd enorm oploopt. Supafil Timber Frame is duurzame isolatie zonder bindmiddel, speciaal ontwikkeld voor het inblazen in houtskeletbouw, nieuwbouw wanden, renovatieplafonds en hellende daken. Supafil Timber Frame biedt uitstekende thermische eigenschappen en optimale vulling bij het inblazen. De isolatie wordt aan de binnenzijde van het dak aangebracht. Op de balken van het dak wordt een dampdichte folie geplaatst. Hierop worden rachels geplaatst. De ruimte die ontstaat tussen het dakbeschot en de folie, (meestal zo’n 16 centimeter) wordt opgevuld met Supafil Timber Frame.

 

Gratis advies aan huis inclusief offerte dakisolatie

Wilt u uw dak laten isoleren maar weet u niet hoe? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ISOenergy. Graag komt een van onze isolatie-adviseurs bij u thuis langs voor een gratis isolatie-advies inclusief offerte.

 

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden op dakisolatie?

Als u ISOenergy uw dak laat isoleren, helpen wij met de subsidie-aanvraag

De overheid wil graag helpen door subsidie te verlenen aan huiseigenaren die hun huis energiezuiniger maken. Dit maakt het huis niet alleen waardevoller, ook het wooncomfort wordt verbeterd. Hierdoor heeft u meer plezier van uw huis, verhoogt u het comfort en bespaart u op de stookkosten. Door de subsidie wordt het nog aantrekkelijker om uw dak te isoleren en uw isolatieprobleem te verhelpen. Bij ISOenergy helpen wij u graag met het verkrijgen van de subsidie wanneer u het dak isoleert. Eén van onze adviseurs komt graag langs om het proces uit te leggen.

 

Knauf Supafil Timber Frame dakisolatie door ISOenergy!

 • Duurzaam product, (80% gerecycled glas)
 • Verlaagt uw energieverbruik en reduceert de CO2-uitstoot
 • Geen afval en onze monteurs werken netjes en secuur
 • Energiebesparing 2.0! Supafil vult ook de kleinste hoekjes
 • Verhoogt wooncomfort door thermische en akoestische kwaliteiten
 • Brandveilige isolatie
 • Breed toepasbaar; in houtskeletbouw, plafondrenovatie en hellende daken
 • Optimale en volledige vulling, ook rondom installaties
 • Geen koudebruggen en energieverlies, hoeken en kieren worden eenvoudig gevuld
 • Eenvoudige, schone en snelle verwerking
 • 10 jaar garantie op materiaal en montage.

 

Bezoek nu: https://www.isoenergy.nl/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.