Budgetproof shoppen voor een nieuw interieur

Budgetproof shoppen voor een nieuw interieur

Verhuis je binnenkort naar een nieuwe woning en is het noodzakelijk om bijna alles nieuw te kopen? Of is je huidige interieur echt aan vervanging toe? Dan vraagt dat om een leuke en spannende uitdaging. Zeker als je slechts over een klein budget beschikt. Want hoe zorg je ervoor dat jouw woning niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens enorm stijlvol is? In dit artikel geven we enkele tips voor een stijlvol interieur met een klein budget. Lees je mee?

Less is more

De bouwkosten per m3 2019 waren niet mis. Wanneer je er dus voor gekozen hebt om een woning te laten bouwen, is het niet gek dat je budget tijdelijk minder toereikend is. Gelukkig hoef je ook echt niet te overdrijven bij het aanschaffen van een nieuw interieur. Integendeel zelfs. De huidige woontrends zetten allemaal de spreuk ‘less is more’ centraal. In plaats van een woonkamer vol prullaria kan je dan ook beter voor een wat minimalistische uitstraling kiezen. Maak liever een statement met één opvallend meubelstuk dan allerlei kleine items. Zo is het effect veel groter en ben je ook nog eens minder geld kwijt.

Opvallende kleur aan de muren

Verf is een relatief goedkope oplossing om je muren een geheel nieuwe uitstraling te geven. Maak een statement met een bijzondere kleur, zodat je minder meubels en accessoires nodig hebt om sfeer in huis te brengen. Durf gerust voor gewaagde kleuren te kiezen. Deze zijn helemaal hot anno 2020 en geven jouw woning ook nog eens een bijzonder moderne en luxe uitstraling, zonder dat je hier enorm veel geld aan uit hoeft te geven. Zo bespaar je eenvoudig veel geld!

Natuurlijk licht

Beschikt jouw woning over enorm veel natuurlijk licht? Lucky you! Want dit licht geeft jouw woning direct een sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Laat het licht de ster van iedere ruimte zijn. Geheel gratis een bijzondere woning!
Zorg er tevens voor dat er geen grote meubels voor de ramen van de woning komen te staan. Zo haal je zoveel mogelijk natuurlijk licht in huis en wordt dit niet onnodig geblokkeerd door prullaria. Bovendien bespaar je zo ook nog eens geld.

Tweedehands meubels

Vintage is helemaal in! Steeds meer mensen besparen veel geld door oude meubels op te knappen. Een lik verf en een goede schuurbeurt zijn vaak al genoeg om hier nieuw leven in te blazen. Tweedehands meubels vind je tegenwoordig overal. Zowel in kringloopwinkels als online. Bovendien passen deze meubels ook nog eens prima bij de huidige trend van duurzaam en milieubewust leven. Door meubels te hergebruiken, voorkomen we de uitputting van het milieu en het produceren van restafval. Goed voor je portemonnee en de juiste manier om je steentje bij te dragen aan het milieu! Dat noemen we pas een win-win situatie.

Verrassingselement

Als de basis van een woning goed is, kom je al een heel eind. Toch wil je natuurlijk ook wat extra sfeer creëren. Gelukkig is dit eenvoudig gedaan met behulp van een zogenaamd ‘verrassingselement’. Kies voor een bijzonder decoratiestuk uit het assortiment van de woonwinkels haarlem en geniet van het verbluffende resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *