5 slimme interieur ideeën voor kleine nagelsalons

5 slimme interieur ideeën voor kleine nagelsalons

Wanneer je je eigen nagelzaak opent aan huis, kom je verschillende obstakels tegen – dat is zeker. Een van hen heeft misschien een zeer beperkte ruimte om je salon in te richten. Talloze bedrijven worden geconfronteerd met de harde realiteit van het proberen om in dergelijke omstandigheden zowel een functioneel als aantrekkelijk nagelsalonontwerp te creëren, en niet allemaal kunnen ze het laten werken. Dus – hoe ontwerp je een nagelsalon als je niet veel ruimte hebt om mee te werken? Laten we eens kijken naar vijf beste interieurideeën voor nagelstudio’s die je kleine salon doen opvallen!

1. Kies een thema voor je nagelsaloninrichting

We moedigen eigenaren van schoonheidsbedrijven altijd aan om hun Unique Selling Point te vinden en te verbeteren. Salons met een sterk thema zijn geliefd bij klanten, gedenkwaardig, gemakkelijker te adverteren, veel meer kans om brede bekendheid te krijgen en krijgen meteen een mond-tot-mondreclame boost.

Het is veel gemakkelijker om een ​​beperkte ruimte te verbergen als de grootte van de salon het laatste is waar een klant op zou letten. Ja, het doel hier is om uw nagelsalon er gewoon te cool uit te laten zien voor klanten om zelfs maar om de grootte te geven. Een mysterieus gordijn van klimop uit een geheime tuin, een jaren 70-sfeer rechtstreeks uit “Grease”, een ruige, industriële look vol beton, bakstenen en koude lichten en ga zo maar door.

2. Stop niet halverwege

Met sommige dingen is het of groot worden of naar huis gaan. Een sterk nagelsalon-thema dat met passie wordt gedaan, staat meestal gelijk aan succes, terwijl het halfslachtig in je nadeel kan werken. Als je geïnspireerd en enthousiast bent en al een paar ideeën voor een nagelstudio hebt, dan heb je alle kracht voor jou – een origineel interieur moet er opzettelijk uitzien. Een minimalistische benadering die maar half half wordt gedaan, ziet er misschien mager uit in plaats van stijlvol. Een retro-look die half half is gedaan, kan er verouderd uitzien in plaats van charmant.

3. Kies voor een statement in het ontwerp van je nagelsalon

Het inrichten van een blikvanger in je interieur is een slimme truc om de indruk van netheid en ordelijkheid te wekken. Het klinkt misschien als een paradox, maar het vullen van een kleinschalige ruimte met één groot statement-stuk werkt beter dan jezelf te dun uitspreiden met talloze kleine meubels. Dingen die een statement kunnen worden in uw salon zijn:

Een pedicurestoel – nu, vanwege de aard van je werk, is het zeer waarschijnlijk dat dit het grootste apparaat in je werkgebied zal zijn (deze dingen zijn enorm!). In plaats van deze situatie te bestrijden, omarm het – versier je salon in overeenstemming met de kleur, textuur en borduurwerk van je pedicurestoel (of stoelen).

Een manicuretafel is altijd zo dominant, hoewel de meer complexe tafels gemakkelijk het middelpunt van het interieur kunnen worden. Als die van jou vrij klein is en karakter mist, kun je hem een ​​boost geven met slimme verlichting en het gebruik van kleuren en patronen rondom.

Een nagellak display – voor je acryl poeder, acryl liquids en andere materialen. Je kunt kiezen voor planken, een wandorganizer, standhouder, kast, wandkast of iets unieks en op maat gemaakt – het enige dat je beperkt is je creativiteit. Een dergelijke weergave kan, als het goed wordt gedaan, een belangrijk onderdeel van je inrichting worden.

4. Gebruik de onbruikbare ruimte

Wil je wat versiering toevoegen, maar de kamer staat vol met de benodigde meubels en apparatuur? Eigenlijk heb je nog steeds vrije ruimte om in te delen – je muren en/of je plafond!

Er zijn veel leuke nagelsalon wanddecoraties verkrijgbaar. Probeer je muren niet te zien als vreselijke gevangenisbars die je ruimte beperken, maar als je doeken – er zijn zoveel manieren om ze in kunstwerken te veranderen!

5. Houd rekening met kleuren en patronen

Tot slot – een paar snelle tips om het oog te misleiden zodat je salon er groter uitziet.

Door dezelfde kleur te kiezen voor muren, vloer en apparaten, zullen ze opgaan in de ruimte en ze optisch vergroten.

Lichtere tinten vergroten de ruimte visueel.

Kleurcodering van planken zorgt ervoor dat ze er overzichtelijker uitzien.

Verticale strepen laten het gebied hoger, verticaal – breder lijken.

Door een element dat de aandacht trekt hoog te plaatsen, trekt het oog naar boven, waardoor de ruimte hoger lijkt.

Doorzichtige en doorschijnende materialen laten alles daarachter verder weg lijken.

Meubels met poten geven een meer open gevoel dan een meubel dat direct op de grond staat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.