4 ijzersterke redenen om deuren van PVC te nemen

4 ijzersterke redenen om deuren van PVC te nemen

Ga je binnenkort het huis verbouwen of zijn de deuren aan vernieuwing toe. Ik wil je graag overtuigen om deuren te nemen van het materiaal PVC. Hieronder vind je 4 sterke redenen om voor PVC te kiezen.  

PVC is relatief goedkoop 

PVC-deuren zijn niet zo duur in vergelijking met aluminium of hout. Omdat het belangrijkste product dat wordt gebruikt goedkoper is, dalen ook de installatiekosten van deze deuren. De totale onderhoudskosten zijn ook lager in vergelijking met de traditionele deuren, waardoor ze een meer budgetvriendelijke optie zijn.  

PVC isoleert goed  

Een PVC-deur zal meewerken om de kamertemperatuur op gelijk te houden. PVC biedt namelijk uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. En als u ook PVC-vensters hebt toegevoegd, betekent dit dat u in de winter minder gas hoeft te gebruiken. Dit draagt bij aan een lagere gasrekening, waardoor de totale kosten zullen dalen.  

PVC zal niet snel breken 

Er is één ding dat fabrikanten van PVC-deuren altijd zullen zeggen: ze zullen niet zo gemakkelijk breken als hout. PVC kan de kracht van een klap namelijk veel gelijkmatiger verdelen dan aluminium of hout. Waarbij het rigide hout breekt bij een bepaalde hoeveelheid druk zal er bij een PVC deur alleen een deuk zitten. Door PVC deuren te nemen heb je dus een extra laag beveiliging. 

PVC roest niet 

PVC is een heel erg goed materiaal om als deur te hebben omdat het niet roest en krom trekt. Daarom wordt PVC tegenwoordig voor heel veel toepassingen gebruikt. Metaal zal na verloop van tijd roesten en hout zal kromtrekken, maar de natuurlijke zon en regen hebben geen invloed op PVC-deuren 

Als je door deze 4 ijzersterke redenen overtuigd bent van het materiaal en je bent op zoek naar PVC deuren maldegem, dan kan ik je het bedrijf D’Hooge aanraden. Zij hebben de beste kwaliteit PVC voor jouw nieuwe deuren.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.